середа, 21 квітня 2021 10:41

Windows 10 матиме новий магазин програм

Windows 10 матиме новий магазин програм
Windows 10 отримає новий магазин програм фото: AKKet.com

Згідно з інсайдерською інформацією, компанія Microsoft працює над створенням магазину програм Microsoft Store. Оновлення зробить магазин зручним і відкритим для розробників програмного забезпечення.

У ньому з'являться будь-які Windows-програми, а також буде можливість використання сторонніх платформ комерції в програмах, інформує ITsider.

Компанія планує дозволити розробникам публікувати програми у форматах EXE та MSI. Оновлення тепер можливі не лише через власні механізми оновлення Microsoft, але й через власний канал доставки контенту (CDN) розробників програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone 13 здорожчає: назвали причину

Інсайдери також повідомляють, що Microsoft планує додати в оновлений магазин багато власних програм, зокрема Microsoft Teams, Office, Edge та IDE Visual Studio.

Очікується, що оновлення презентують наприкінці 2021 року.

Розробники Instagram працюють над новими функціями. Програміст Алессандро Палуцці виявив, що соцмережа матиме наскрізне шифрування, спеціальні наліпки та оновлений статус повідомлень для голосових і відеодзвінків.

Зараз ви читаєте новину «Windows 10 матиме новий магазин програм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі