вівторок, 07 березня 2017 09:20

Визначили обсяг корисної кількості пива для організму людини

Визначили обсяг корисної кількості пива для організму людини
Визначили обсяг корисної дози пива для організму людини. Фото - svopi.ru

Іспанські дослідники стверджують, що 0,5 л пива в день йдуть на користь здоров'ю людини. Але перевищення цієї кількості шкідливе.

У дослідженні взяли участь 1250 жінок і чоловіків віком від 57 років. Усі добровольці протягом певного періоду вживали різну кількість пива. Після аналізу результатів учені прийшли до висновку, що оптимальна щоденна доза хмільного напою – 0,56 літра. Цього достатньо для позитивного впливу на організм. Про це повідомляють "Свопи".

Напій має аналогічну дію на організм, як і вино. На думку вчених, залізо, кальцій, вітаміни, фолієва кислота і невеликий вміст спиртових сполук зміцнюють кровоносну систему.

Вживання надмірного обсягу цього напою може призвести до скарг на зайву вагу і біль у серці, а також підвищить ймовірність захворювання на діабет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець переміг на IT-турнірі

Міжнародна група психологів з'ясувала, що відчуття, яке виникає, коли людина чує скрегіт нігтів по склу та інші неприємні звуки, є окремою емоцією, яка піддається контролю. Реакція організму на подібні подразники відрізняється від реакції на інші звуки, які викликають огиду.

Зараз ви читаєте новину «Визначили обсяг корисної кількості пива для організму людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі