неділя, 21 травня 2017 05:56

Вчені знайшли вхід в паралельний Всесвіт

Вчені припускають, що виявлена ​​в 2004 році холодна пляма в космосі може бути порталом в паралельний всесвіт.

"Мабуть, найцікавіше з пояснень - то, що холодна пляма породжене зіткненням між нашим і іншим замкнутим всесвітом. Якщо подальші, більш ретельні аналізи підтвердять це, то холодну пляму можна буде вважати першим доказом множинних всесвітів", - заявив співавтор дослідження, професор астрономії з Даремського університету Том Шенкс, інформує Lifter.

Раніше вчені розглядали версію про те, що температура цього місця пов'язана з більш низькою концентрацією галактик, однак їм вдалося встановити, що холодна пляма не може пояснити "відсутність" матерії. Тоді ж у вчених і виникла теорія того, що холодна пляма - місце з'єднання нашого і паралельного всесвіта.

  Вчені встановлюють походження "холодної" плями
Вчені встановлюють походження "холодної" плями

Якщо теорія буде підтверджена, то може виявитися, що існує нескінченна кількість паралельних всесвітів, що містять нескінченну кількість паралельних реальностей.

  Вчені встановлюють походження "холодної" плями
Вчені встановлюють походження "холодної" плями

"Ці численні реальності розташовані в вимірах, які ми не в змозі безпосередньо засікти за допомогою наших почуттів. У кожного альтернативного всесвіту є своя версія реальності. В одній з них ви пишете цю статтю, а я читаю ... а інший Дональд Трамп постить відео з котиками ", - заявив фахівець з астрономії доктор Стюарт Кларк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату початку кінця світу

Вченим раніше вдалося встановити, що холодна пляма виникла в момент утворення всесвіта понад 13 млрд років тому.

Зараз ви читаєте новину «Вчені знайшли вхід в паралельний Всесвіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі