четвер, 02 липня 2020 19:50

В Україні оберуть жінку-підприємницю року

Автор: CCIFU
 
16 липня відбудеться церемонія нагородження премії "Створено жінками".

Відповідну відзнаку, яка допоможе підтримати і розвивати жіноче підприємництво в Україні, вручатимуть другий рік поспіль.

"На жаль, у суспільстві ще й досі існують певні гендерні стереотипи, щодо жіночого бізнесу, проте українські бізнес-леді впевнено відвойовують право на успіх, - говорить співзасновниця премії "Створено жінками" Мод Жозеф. - Усе більше жінок відкривають власну справу й публічно розповідають про свої кар'єрні успіхи, мотивуючи своїм прикладом інших. Тому ми вважаємо необхідним підтримувати ініціативи, на чолі яких стоять жінки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи працюватимуть школи восени дистанційно

Прийом заявок від кандидаток тривав протягом двох місяців. Усього організатори отримали шістдесят дев'ять заявок, до шорт-листа увійшли одинадцять кандидаток.

Переможниця отримає грошовий приз у розмірі 100 тис. грн на розвиток власного бізнесу та п'ятиденну подорож до Парижу для знайомства з головними офісами компаній-партнерів заходу.

У 2019-м в Україні зафіксували понад 827 тис. жінок, які створили та розвивають власні компанії.

Зараз ви читаєте новину «В Україні оберуть жінку-підприємницю року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі