вівторок, 02 березня 2021 10:38

В Instagram з'явилося зручне нововведення

В Instagram з'явилося зручне нововведення
Спільні прямі трансляції в Instagram зʼявилися у 2017-му. Фото: pixabay.com

У соцмережі Instagram удвічі збільшили ліміт учасників спільних ефірів, додавши функцію Live Room. Відтепер прямі трансляції можна проводити учотирьох.

Live Room дозволить зручніше будувати бізнес, розширювати аудиторію та ширше розкрити творчий потенціал, йдеться в релізі компанії. Функція доступна всім користувачам.

Нова "кімната" створюється як звичайний прямий ефір. Адміністратор зможе додавати гостей після початку трансляції, а всі підписники отримають повідомлення про початок ефіру.

Спільні прямі трансляції в Instagram зʼявилися 2017-го. У жовтні 2020 року їх максимальну тривалість збільшили з 1 до 4 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова соцмережа обіцяє витіснити Instagram

Соцмережа Clubhouse, яку торік створили підприємці Пол Девіс та Рохан Сет, набирає обертів. Додаток став популярним під час пандемії. Поки що він 1-й у рейтингу Apple App Store в Німеччині, Італії, Японії та Туреччині. Особливістю Clubhouse є те, що користувачі спілкуються там лише аудіоповідомленнями.

Зараз ви читаєте новину «В Instagram з'явилося зручне нововведення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі