вівторок, 17 листопада 2020 18:24

У Twitter з'являться власні сторіз

У Twitter з'являться власні сторіз
Фото:Twitter

Twitter оголосив про глобальний запуск Fleets - нової функції твітів, яку компанія протестувала у різних країнах. Fleets — це схоже на сторіз в Instagram та Snapchat, але з деякими відмінностями.

Про це повідомляє видання The Verge.

Тепер будь-який мобільний користувач Twitter матиме доступ до функції зникаючих повідомлень, яка буде розташовуватися у верхній частині соціальної мережі. Fleets створюватимуться як ряд бульбашок. Їх можна публікувати лише на добу.

У Fleets можна буде публікувати тексти, фотографії та відео, але лайкнути або ретвітнути їх не можна. На них можна відповісти смайликом або особистим повідомленням.

Twitter повідомляє, що в майбутньому він також представить стікери і через додаток можна буде вести прямі трансляції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple тестує гнучкі смартфони

Twitter сподівається, що нова функція допоможе знизити тиск навколо твітів, дозволяючи користувачам висловлювати випадкові думки і почуття, а також менше непокоїтися про себе, кажучи щось глибоке або збираючи лайки і ретвіти. Компанія заявляє, що сьогодні Fleets починає розгортатися на Android і iOS і буде доступна всім у найближчі дні.

"Завдяки нашим тестам в Бразилії, Італії, Індії та Південній Кореї ми дізналися, що Fleets допомагає людям відчувати себе комфортніше", - пояснюють директор по дизайну Джошуа Харріс і менеджер із продукту Сем Хавсон.

Кілька безпекових інструментів додала платформа відеоконференцій Zoom. Вони допоможуть боротися з онлайн-тролями.

Зараз ви читаєте новину «У Twitter з'являться власні сторіз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі