пʼятниця, 24 червня 2016 14:18

У Міносвіти розповіли, коли оприлюднять нові програми для початкової школи

У Міносвіти розповіли, коли оприлюднять нові програми для початкової школи

26 червня на сайті Ed-era.com з метою нового обговорення опублікують оновлені навчальні програми для початкової школи.

Про це у Facebook повідомила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

"За тиждень відкритого обговорення чинних навчальних програм початкової школи на платформі EdEra - понад тисячу коментарів. Більшість - від конструктивних небайдужих людей, багато від вчителів-практиків. Саме для пошуку таких людей ми започаткували цей проект", - каже міністр.

За її словами, цього тижня можливість коментування програм закриють. У цей час робочі групи з модераторами узагальнюватимуть надані пропозиції і після 26 червня виставлять на Ed-era.com вже оновлені програми для нового обговорення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через 2 роки будуть готові нові стандарти для української школи - Гриневич

"Розвантаження програм - це не механічне зменшення інформації, це відбір найбільш важливої та її логічний виклад. Паралельно триває робота над оновленням критеріїв оцінювання в початковій школі, до 1 вересня там також відбудуться зміни - в інтересах дітей. Щоб вони не втрачали бажання вчитися", - повідомила Лілія Гриневич.

Нагадаємо, цього літа в Україні запрацюють 10,183 тис. дитячих таборів при школах. Там відпочиватиме 679,4 тис учнів.

Зараз ви читаєте новину «У Міносвіти розповіли, коли оприлюднять нові програми для початкової школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі