четвер, 24 вересня 2020 11:47

У Google Maps додали нову коронавірусну функцію

У Google Maps додали нову коронавірусну функцію
Нова функція буде доступною користувачам мобільних операційних систем Android і iOS цього тижня. Фото: Pixabay

Мобільний додаток Google Maps від компанії Google інформуватиме користувачів про кількість виявлених випадків коронавірусу в регіонах 220 країн світу.

Серед цих країн також буде й Україна, повідомила пресслужба Google в офіційному блозі.

До Google Maps додадуть розділ Covid Info, вибравши який, користувач зможе побачити середній показник кількості нових виявлених випадків хвороби за останні 7 днів в обраному регіоні, а також зможе дізнатися загальну динаміку поширення коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова фукція Google диска видалить непотрібні файли

Джерелом даних є Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ), а також дані державних і місцевих органів влади.

Нова функція буде доступною користувачам мобільних операційних систем Android і iOS цього тижня.

Google - глобальна технологічна компанія у складі холдингу Alphabet, що інвестує в інтернет-пошук, хмарні обчислення і рекламні технології. Є однією з найбільших технологічних компаній світу.

Картографічний сервіс Google Maps оновила компанія Google. Додали візуальні вдосконалення - карти стали набагато деталізованішими і наочнішими, повідомляє пресслужба компанії. Деякі оновлення вже доступні для користувачів, інші розгортатимуть поступово. А розробники незабаром отримають можливість використовувати новий стиль карт Google у своїх проєктах.

Зараз ви читаєте новину «У Google Maps додали нову коронавірусну функцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі