четвер, 15 квітня 2021 15:47

У Facebook та Instagram можна буде заховати лайки

У Facebook та Instagram можна буде заховати лайки
Facebook та Instagram отримають нову функцію фото: headtopics.com

Соцмережі Facebook та Instagram почали тестувати нову функцію. Ідеться про приховування вподобань до своїх дописів.

Користувачі зможуть самостійно вибрати, приховувати вподобання чи ні, інформує Techcrunch.

Вважають, що така функція надасть можливість знизити соціальний тиск на користувачів через занепокоєння щодо кількості вподобань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: iPhone матиме підекранний Face ID

"Спочатку ідея приховування підрахування лайків полягала в зменшенні занепокоєння і збентеження, пов'язаних із розміщенням контенту в соціальній мережі. Тобто люди турбуватимуться про те, чи отримає їхнє повідомлення достатню кількість вподобань, - ідеться в повідомленні.

2019 року Instagram вже тестував схожу функцію. Тільки тоді соцмережа автоматично приховувала лайки, тому експеримент визнали провальним.

Компанія Logitech презентувала свою першу мишку, яка має підтримку бездротового введення. Модель отримала назву Logitech Voice M380. Вона оснащена кнопкою для активації технології голосового введення Baidu. Мишка також підтримує переклад 7 мов – англійської, китайської, японської, корейської, французької, іспанської й тайської.

Зараз ви читаєте новину «У Facebook та Instagram можна буде заховати лайки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі