четвер, 04 березня 2021 15:02

У чохлі чи без нього: навіщо смартфону додатковий захист

  Навіщо купувати чохол на смартфон?
Навіщо купувати чохол на смартфон?

Суперечки, чи треба смартфону чохол, точаться вже чимало часу. Одні вважають, що міцність матеріалів, з яких виготовлені сучасні гаджети, досить висока, тому можна обійтися і без додаткових аксесуарів. Інші заперечують, що навіть на самому надійному склі або на металевому корпусі без додаткового захисту з'являються мікроподряпини.

Разом із фахівцями компанії eCase ми заглибилися у питання обов'язковості / марності чохлів і пропонуємо ознайомитися з результатами нашої розмови.

Аргументи проти чохлів

Противники захисного аксесуара навели кілька доводів, кожен з яких має свій сенс.

Зручність. Користуватися смартфоном без чохла набагато комфортніше – він надійно утримується в руці й імовірність вислизнути знижується.
Товщина. Для багатьох це важливий показник: сучасний гаджет повинен бути тонким і стильним – таким, яким його задумав і спроєктував виробник.
Статусність. Смартфон крутого бренду без чохла – аксесуар, який свідчить про смак, добробут і престиж свого власника. Це як годинник або стильна сумка.
Сучасні матеріали. Середньобюджетні моделі й флагмани виробляють із загартованого скла й металу, а екран зазвичай закриває протиударне скло Gorilla Glass. Пробити такий захист ще треба постаратися, і якщо обережно користуватися гаджетом, він буде довгий час виглядати як новенький.

Переваги чохла

  Навіщо купувати чохол на смартфон?
Навіщо купувати чохол на смартфон?

Необхідний аксесуар. Якісні чохли на Samsung, Apple або Huawei – обов'язковий елемент навіть для флагманів.

Ні - павутині! Скло смартфонів дійсно стійке до подряпин й ударів. Та пригадайте, як часто ви дряпали екран ключами або камінням, і скільки разів він падав на асфальт – майже ніколи. А ось у кишені, сумці або на столі апарат перебуває більшість часу. Саме там з'являються дрібні подряпини, і є ризик падіння з невеликої висоти на торець скляного екрана. Результатом такої неприємної ситуації стає "павутинка": по всьому екрану йдуть дрібні тріщини, й користуватися таким смартфоном вже незручно. При цьому скло залишиться на місці, але вам від цього навряд чи буде легше.

Ідеальний зовнішній вигляд. Чохол – потрібний елемент будь-якого смартфона.

Якщо ви відмовляєтеся від нього, готуйтеся до того, що вже за два роки корпус апарата затреться, і навіть крутий флагман буде виглядати непрезентабельно.

Зараз ви читаєте новину «У чохлі чи без нього: навіщо смартфону додатковий захист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі