пʼятниця, 24 липня 2020 18:02

Twitter хоче збирати гроші за користування соцмережею

Twitter хоче збирати гроші за користування соцмережею
Twitter хоче ввести платну підписку. Фото: pixabay

Компанія Twitter активно вивчає додаткові способи отримання прибутку. Серед варіантів - платна підписка користувачів соцмережі.

Поки що компанія проводить тестування цього методу заробітку, пише CNN.

Як зазначив генеральний директор Twitter Джек Дорсі, компанія зазнала різкого зниження основного рекламного бізнесу. Інвестори незадоволені результатами прибутку компанії в 2-му кварталі.

"Ви, ймовірно, побачите цього року деякі випробування різних підходів. Ми вважаємо, що існує світ, де підписка є взаємодоповнювальною, де комерція є взаємодоповнювальною", - сказав Дорсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачі Instagram відчули масштабний збій у роботі

Згідно з останнім звітом, доходи компанії від реклами в 2-му кварталі впали на $562 млн. Це на 23% менше порівняно з аналогічним кварталом торік.

Проте не лише це впливає на заробітки Twitter, а й останні скандали із хакерськими атаками та зламом акаунтів відомих осіб.

"Ми почуваємося жахливо з приводу безпеки. Безпека не має кінцевої точки. Ми продовжуємо захищати наші системи, працювати з зовнішніми фірмами та правоохоронними органами", - зазначив Дорсі.

У Twitter стався найбільший хакерський злам за всю історію. Хакери зламали облікові записи американських підприємців Ілона Маска, Білла Ґейтса і Джеффа Безоса, розмістивши в них повідомлення з пропозицією передплатникам перерахувати біткойни на вказаний рахунок.

Зараз ви читаєте новину «Twitter хоче збирати гроші за користування соцмережею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі