субота, 06 липня 2019 13:12

ТОП-5 найдорожчих вишів України

ТОП-5 найдорожчих вишів України
ТОП-5 найдорожчих вишів України Фото: КНУ імені Тараса Шевченка

У найдорожчому університеті країні сума за навчання досягає 71,5 тис грн.

На сайтах закладів вищої освіти з'явилась вартість за 2019 - 2020 навчальний рік. Тому вирішили визначити ТОП-5 найдорожчих вишів України, повідомляє "Сніданок з 1+1".

На першому місці опинився факультет охорони здоров'я Київського національного університету Тараса Шевченка. Рік навчання англійською мовою в цьому закладі обійдеться в 71 500 грн. Другу сходинку посіли юридичний факультет та "Міжнародні відносини" в Києво-Могилянської академії. Навчання на цих спеціальностях коштує по 50 000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступна кампанія: як подати документи на вступ через інтернет

Третім став факультет міжнародних відносин у Київському міжнародному університет. За нього доведеться віддати 46 400 грн. Недешево обійдуться і творчі спеціальності. За рік навчання на режисера театру ляльок в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенко Карого прийдеться заплатити 37 852 грн.

Замикає п'ятірку найдорожчих університетів України Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського". У ньому спеціальність інформаційних систем та технологій коштує 32 000 грн.

Першого липня в Україні стартувала вступна кампанія.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 найдорожчих вишів України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі