середа, 25 листопада 2020 16:11

TECHIIA інвестує $14 млн в міжнародний бізнес ігрового мерчу та аксесуарів

 

Технологічний холдинг TECHIIA об'єднав активи міжнародних компаній WP Merchandise! та FS Holding, щоб стати одним з топ гравців на світовому ринку виробництва, дистрибуції і продажу мерчу та аксесуарів для кіберспорту та ігрової індустрії. За три роки холдинг інвестує в об'єднані компанії від $14 до $30 млн.

Не менше третини коштів інвестують на території України, зокрема через розвиток мережі офлайн та онлайн магазинів і розширення виробництва під власними торговими марками/

WP Merchandise! (міжнародна компанія з офісами у США та на Кіпрі, виробництвом та R&D-центром в Україні, частина холдингу TECHIIA) буде займатися виробництвом ліцензійного ігрового мерчу та атрибутики кіберспортивних команд. Сьогодні фабрика у Києві виготовляє унікальний деталізований плюшевий мерч преміум якості. Незабаром заплановане відкриття великої фабрики, яка стане одним з найбільших виробництв легкої промисловості України.

FS Holding (міжнародна компанія з головним офісом на Кіпрі, розвиває мережу магазинів FragStore, нова компанія у складі холдингу TECHIIA) займається дистрибуцією продукції BLIZZARD, RIOT GAMES, WETA WORKSHOP, JINX і власної ТМ GLHF (GOOD LUCK HAVE FUN), а відтепер і WP Merchandise! в країнах СНД, Україні, а також на ринках Європи і США. Компанія розвиває офлайн точки продажу (вже є три) і після об'єднання починає ще активніше розвивати власну мережу онлайн і офлайн магазинів FragStore в Україні та світі. Найближчим часом з'явиться перший в Україні кіберспортивний та ігровий офлайн магазин FragStore на першій кіберспортивній арені, яку WePlay Esports побудував на території столичного ВДНГ.

Обидві компанії збережуть свої назви і будуть працювати разом у складі холдингу TECHIIA. Об'єднання відбулося шляхом перерозподілу часток власності компаній між власниками: Олегом Кротом, Юрієм Лазебніковим (засновники WP Merchandise! і холдингу TECHIA) та Юрієм Антошкіним (засновник FS Holding). Керуючим партнером міжнародної компанії FS Holding є Юрій Антошкін, він же обійматиме посаду CEO WP Merchandise!.

  Юрій Лазебніков, керуючий партнер холдингу TECHIIA та засновник WP Merchandise!
Юрій Лазебніков, керуючий партнер холдингу TECHIIA та засновник WP Merchandise!

"Кіберспортивний ринок у світі зростає щороку на 20%, він не має кордонів і вікових обмежень. Кіберспорт уже давно перетворився із розваги на бізнес, і ми вбачаємо в цьому велику перспективу. Саме тому в рамках холдингу ми розвиваємо кілька бізнесів, пов'язаних із кіберспортом. Наші амбітні плани розширення асортименту мерчу, одягу, техніки та обладнання для гравців завдяки об'єднанню із FS Holding почали втілюватись у життя.

FS Holding – наш давній партнер із дистрибуції у світі, в асортименті якого великий перелік всього необхідного, що робить життя геймерів ще більш насиченим і комфортним: від спеціальних мишок до гарнітур, одягу із символікою та крісел. У складі FS Holding є власна рітейл-мережа FragStore і об'єднання компаній дає змогу розвитку онлайн та офлайн рітейлу в Україні та поза її межами".

  Юрій Антошкін, керуючий партнер та CEO FS Holding & WP Merchandise!
Юрій Антошкін, керуючий партнер та CEO FS Holding & WP Merchandise!

"За допомогою холдингу TECHIIA ми масштабуємо тепер уже спільний бізнес та виводимо його на новий міжнародний рівень. Це і повний цикл виробництва, і дистрибуція, і продаж ігрової та кіберспортивної атрибутики. Усе, що пов'язане з геймерством і кіберспортом та дарує фанатам додаткові емоції від ігор, команд і гравців – усе це буде доступним як у наших магазинах FragStore, так і в магазинах наших партнерів".

Довідка: TECHIIA холдинг – створений наприкінці 2018 року в результаті об'єднання кількох бізнес- напрямків керуючих партнерів Юрія Лазебнікова і Олега Крота. Холдинг об'єднав понад 10 проєктів та більш як 1000 експертів. Основні проєкти холдингу: WePlay Esports – кіберспортивний медіахолдинг, WP Merchandise! – виробництво та дистрибуція мерчу відеоігор та коміксів, Enestech – розробка програмного забезпечення для управління великими парками комп'ютерів в ігрових клубах, j:Mind.Systems – розробка програмного забезпечення.

Зараз ви читаєте новину «TECHIIA інвестує $14 млн в міжнародний бізнес ігрового мерчу та аксесуарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі