четвер, 24 грудня 2020 12:00

Створили браслет-антисептик - як він працює

Створили браслет-антисептик - як він працює
За розмірами браслет схожий на Apple Watch. Фото: скріншот з відео

Учені створили браслет для розпилення антисептику SprayCare.

Винахід зробила група інженерів і стартаперів із США, Мексики і Китаю, повідомляє Naked Science.

До пристрою приєднаний невеличкий флакон із антисептиком. SprayCare має кнопку, яка розпиляє засіб для дезинфеції рук та інших предметів.

Розробники наголошують на тому, що кожного дня людина торкається брудних поверхонь. Саме тому вони вирішили створити пристрій для зручної дезінфекції.

"Першим, на що я подивився, було моє зап'ястя. Я вирішив, що навіть декількох крапель дезинфікуючого засобу в руці буде досить, щоб убезпечити себе", - сказав один з авторів проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винайшли незвичайну новорічну гірлянду

За розмірами прилад схожий на Apple Watch. Флакон із антисептиком прикріплений до силіконового ремінця.

"Усередині вміщується розпилювач і насос, який запускає єдина кнопка. Після її натискання пристрій розпилює антисептик на будь-яку поверхню протягом 3 секунд на відстань до 1,5 метра. Наша команда витратила багато часу на дизайн продукту. Ми хотіли зробити його елегантною альтернативою громіздким пляшкам дезинфікуючого засобу", - розповідають розробники.

Мінцифри запустило платформу з інформацією про українські ІТ-компанії. Цей інструмент спростить пошук даних для стартаперів та інвесторів.

Зараз ви читаєте новину «Створили браслет-антисептик - як він працює». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі