четвер, 25 лютого 2021 17:45

Стартує перший етап сертифікації вчителів

Стартує перший етап сертифікації вчителів
Стартує перший етап сертифікації вчителів фото: education.ua

27 лютого відбудеться 1-й етап сертифікації – незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи.

Допуск учасників сертифікації до пунктів тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Для входу до пункту тестування учасник сертифікації має показати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та лист-виклик, інформує пресслужба Міністерства освіти і науки України.

Тест уклали українською мовою. Він містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хв. Зміст тесту визначено Програмою незалежного тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому в Україні неякісна освіта

Крім того, на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти учасники сертифікації мають можливість ознайомитися із завданнями незалежного тестування попередніх років і коментарями до них.

1-й етап сертифікації − незалежне тестування. Його організовує Український центр оцінювання якості освіти. 2 наступні етапи проводитиме Державна служба якості освіти. Самооцінювання власної педагогічної майстерності учасником сертифікації відбуватиметься з 29 березня до 20 квітня. Вивчення практичного досвіду учасників сертифікації здійснюватимуть з 20 вересня до 12 листопада.

1 лютого розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Цьогоріч реєстрація триватиме до 5 березня. Участь в основній сесії ЗНО є безкоштовною. Кожен учасник має право скласти тести не більш як із 5 навчальних предметів.

Зараз ви читаєте новину «Стартує перший етап сертифікації вчителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі