четвер, 24 вересня 2020 17:55

Скільки вчителів і учнів захворіли у столиці цього тижня

Скільки вчителів і учнів захворіли у столиці цього тижня
У Києві хворіють освітяни. Фото: Укрінформ


На карантин у Києві закрили п'ять шкіл. Хворіють працівники освіти та школярі.
Учора під час брифінгу мер Киева Віталій Кличко розповів про ситуацію з коронавірусом в навчальних закладах столиці.

121 школа перейшла на дистанційне навчання та 326 класів, де є хворі учні. На карантин повністю закрили 5 шкіл. Закрито по одній школі в Шевченківському, Дарницькому, Голосіївському, Печерському та Святошинському районах столиці.
У Києві хворих на коронавірус школярів – 292, а педагогів – 152.
Ситуація в дошкільних закладах не краща. Через коронавірус тимчасово закрито 15 груп та один дитячий садок у Святошинському районі. Цього тижня вже відновили свою роботу 4 дошкільних заклади, дітей у дитсадках Києва понад 54%.
У Київській області на дистанційне навчання перевели 23 школи і 16 садочків. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.
З початку місяця в Київській області захворіли на Covid-19 147 педагогів і 127 учнів. Тому в області в дистанційному форматі працюють і навчаються понад 14 тисяч учителів і учнів. На самоізоляцію переведено 204 окремих класи в 87 школах.
До навчання після самоізоляції вже повернулися 11 шкіл і два дошкільних заклади освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну накрила друга хвиля коронавірусу - Зеленський

В Івано-Франківську учні нарешті змогли піти до школи. Оскільки місто вже не входить до червоної зони, всі школи відкрилися та почали навчання. Для учнів провели так званий перший дзвоник.

Зараз ви читаєте новину «Скільки вчителів і учнів захворіли у столиці цього тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі