четвер, 02 серпня 2018 18:05

Психолог розповів, як знайти кохання

Психолог розповів, як знайти кохання
Знайти і зберегти кохання не важко. Фото: Joinfo

Щоб знайти кохання і зберегти його, важливо розібратися у собі.

"Багато людей мріють про кохання - один раз і на все життя, створити сім'ю. Мріють зустріти споріднену душу, яка не зрадить, не обдурить, не буде сваритися з тобою кожні вихідні в "Ашані". Але чомусь для більшості людей це завдання так і залишається нездійсненною, хоча бажання таке велике", - пише російський психолог Михайло Лабковський в Instagram.

Коли в чергове не вдається побудувати стосунки, люди думають, що знову помилися з вибором. Мовляв, слід краще шукати.

"Але чому ж нічого не змінюється? Знову конфлікти, зради, сварки, скандали?Пам'ятаєте популярну інтернет-приказку "Куди б ти не йшов, ти завжди береш з собою себе"? Тобто у кожні нові стосунки ви приходите зі своїми тарганами, зі своїми проблемами. Хоча, здавалося, що ви точно знаєте, чого не хочете ", - продовжує психолог.

За словами психолога, у кожні нові стосунки людина приходить з тими ж думками, відчуттями і страхами. Саме тому обирає партнера зі строго певним набором якостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому з'являються чоловічі ревнощі

"Вас завжди тягне на людину, яка так чи інакше "компенсує" ваші заморочки, страхи, тривожність, образи, ревнощі, конфлікти Тому єдиний спосіб знайти справжню любов - це не з женихами розібратися, а з собою", - радить Лабковський.

Люди не можуть розпочати нові стосунки, бо не вийшли з минулих. Емоційно і психологічно вони досі "там", вибудовують внутрішні діалоги з колишньою чи колишнім.

Зараз ви читаєте новину «Психолог розповів, як знайти кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі