середа, 16 травня 2018 07:25

Психолог пояснив, чому люди конфліктують

Психолог пояснив, чому люди конфліктують
Людина з неусвідомлюваним внутрішнім розщепленням змушена його поміщати у спілкування з іншими. Фото: Econet

Конфлікти з колегами, друзями і близькими — відображають внутрішні конфлікти людини.

Щоб налагодити стосунки з іншими людьми, варто зрозуміти себе, пише психолог Михайло Лабковський на своїй сторінці в Instagram.

"Життя невротика - це один суцільний тригер. Йому сказали абсолютно нейтральну за змістом фразу, а він сприйняв її як образу. Обставини склалися саме так — йому здається, що доля знову в нього плюнула. Партнер щось забув і не зробив - "мене не цінують, мене не розуміють"", - пише фахівець.

Коли людина позбавляється від внутрішніх конфліктів, життя дивовижному чином раптом налагоджується, пише Лабковський.

"Любов до себе і впевненість дає багато. У людини налагоджуються справи, з'являються гроші, відносини з іншими стають спокійними і приносять задоволення. Такі люди настільки вільні і не зациклені на собі, настільки закохані у життя, що просто фізично не здатні бути сволотою. Це психологічна аксіома: безумовно любляча себе людина здатна любити інших", - переконаний психолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як залишатися щасливим, коли щось йде не так

Любов до себе покращує стосунки з іншими, резюмує фахівець.

Люди не можуть розпочати нові стосунки, бо не вийшли з минулих, вважає психолог Михайло Лабковський. Потрібно навчитися відпускати минуле кохання. Лише тоді у житті з'явиться новий партнер.

Зараз ви читаєте новину «Психолог пояснив, чому люди конфліктують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі