пʼятниця, 02 квітня 2021 08:36

Придумали, як вирішити проблему з драйверами для Windows 10

Масштабне оновлення ОС Windows 10, заплановане на осінь 2021-го, дозволить вирішити поширену проблему із драйверами.

У версії Windows 10 Sun Valley, сторонні драйвери будуть переміщені в ізольовану папку, пише Ixbt.com. Наразі всі драйвери зберігаються в DriverStore у папці System32. Це важлива системна папка, тому зберігання драйверів сторонніх розробників і виробників у ній може викликати проблеми.

 

У Sun Valley сторонні драйвери перемістяться з System32 у папку "OEMDRIVERS". Таке рішення вже реалізували в ранніх прев'ю-версіях Windows 10.

Очікується, що це дозволить уникнути "кривої" установки драйверів, а отже підвищити стабільність системи та скоротити фатальні збої, у тому числі "синій екран смерті", а також позитивно позначитися на продуктивності в тих системах, де користувачі регулярно оновлюють драйвери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Небезпечний вірус атакував тисячі комп'ютерів на Windows

З січня минулого року в користувачів операційної системи Windows 10 від компанії Microsoft почалися проблеми зі звуком і появою "синього екрану смерті" після оновлення системи.

Зараз ви читаєте новину «Придумали, як вирішити проблему з драйверами для Windows 10». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі