четвер, 20 травня 2021 16:04

Презентували перший мобільний геймерський браузер

Презентували перший мобільний геймерський браузер
Opera представила новий браузер фото: ITC.ua

20 травня компанія Opera представила новий мобільний браузер Opera GX Mobile. Він буде новим продуктом в екосистемі Opera GX, у якій до цього був десктопний геймерський браузер Opera GX.

Рішення про створення мобільної версії ухвалили після річного росту Opera GX, який зараз використовують понад 9 млн геймерів, інформує ITsider.

Дизайн Opera GX Mobile натхненний геймінгом та ігровими консолями. Після використання можна вибрати одну з чотирьох тем: GX Classic, Ultra Violet, Purple Haze та White Wolf.

Використовуючи Opera GX, користувачі зможуть вибирати між кнопкою швидкого доступу Fast Action Button і стандартним способом навігації. Fast Action Button розділена на два ряди – меню та ряд вкладок. FAB завжди в зоні доступу великого пальця та підтримує вібрації з тактильною віддачею під час взаємодії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два тижні без підзарядки: стартував продаж Huawei Band 6

Opera GX Mobile також має функцію My Flow, яка дає змогу геймерам синхронізувати мобільний браузер, використовуючи QR-код на десктопній версії. Користувачі можуть відправляти файли, посилання, YouTube-відео, фотографії та особисті нотатки, а також ділитися файлами об'ємом до 10 МБ.

Opera GX Mobile доступний для Android та iOS у форматі бета-версії, а незабаром буде доступним усім охочим.

19 травня компанія Microsoft почала розгортати травневе оновлення для Windows 10. Воно спрямоване на поліпшення сценаріїв віддаленої роботи з такими змінами, як можливість використовувати кілька камер Windows Hello на одному комп'ютері.

Зараз ви читаєте новину «Презентували перший мобільний геймерський браузер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі