Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2020 16:31

Представили дешевшого конкурента Apple Watch: що нового
9

Продажі Xiaomi Mi Band 5 в Китаї почнуться 18 червня
Фото: XIAOMI
Продажі Xiaomi Mi Band 5 в Китаї почнуться 18 червня
Продажі Xiaomi Mi Band 5 в Китаї почнуться 18 червня
Продажі Xiaomi Mi Band 5 в Китаї почнуться 18 червня
Продажі Xiaomi Mi Band 5 в Китаї почнуться 18 червня

Китайська компанія Xiaomi офіційно представила розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5, який став поліпшеною версією попередника.

Гаджет 5 отримав екран діагоналлю 1,1 дюйма. На 20% більший порівняно з попередником - трекером Mi Band 4. Для нього є більше сотні анімованих циферблатів із персонажами популярних мультфільмів і аніме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Honor запускає у продаж смартфон, здатний виміряти температуру тіла

Заряджання цього разу стало магнітним. Для поповнення запасу акумулятора достатньо піднести магнітний кабель до зарядного конектора на тильній частині модуля. Виробник обіцяє, що браслет може працювати без підзаряджання 2 тижні.

Новинка має контролер бездротового зв'язку Bluetooth 5.0. Крім того, є чип NFC, завдяки якому можна здійснювати платежі безконтактним способом.

Користувачам, які займаються спортом, стане в нагоді новий датчик SpO2, для того щоб контролювати рівень насичення крові киснем. Реалізовано понад десять спортивних режимів. Набір сенсорів включає акселерометр, барометр і датчик частоти серцевих скорочень. Крім того, пристрій здатний збирати детальну інформацію про якість і тривалість сну. Жінки та дівчата також зможуть стежити за менструальним циклом.

Браслет має герметичне виконання: йому не страшні занурення під воду на глибину до 50 м. Також ним можна дистанційно керувати камерою смартфона.

Продажі Xiaomi Mi Band 5 у Китаї почнуться 18 червня. Версія без підтримки NFC обійдеться в $27, а версія з NFC - в $32. До слова, Apple Watch 5 коштує зараз близько $450.

Facebook тестує експериментальну версію нового месенджера Kit, створеного для Apple Watch. Додаток дасть змогу використовувати смарт-годинник для контакту з користувачами Facebook

Зараз ви читаєте новину «Представили дешевшого конкурента Apple Watch: що нового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути