четвер, 19 січня 2017 13:05

Оприлюднили графік проведення ЗНО

Оприлюднили графік проведення ЗНО

Міністерство освіти затвердило терміни ЗНО 2017 року. Тестування з української мови та літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов і математики відбудеться у травні. Тести з інших предметів складатимуть з 2 по 16 червня.

Дати проведення ЗНО 2017 року: українська мова та література - 23 травня; іспанська, німецька та французька мови - 25 травня, англійська - 29 травня; математика - 31 травня; історія України - 2 червня; російська мова - 6 червня; біологія - 8 червня; географія - 12 червня, фізика - 14 червня, хімія - 16 червня.

Оголошення результатів з української мови та літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов та математики здійснюватимуть не пізніше 15 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міносвіти адаптує програми ЗНО для незрячих

Результати тестування з історії України, біології, російської мови оприлюднять не пізніше 19 червня, а з географії, хімії та фізики не пізніше 23 червня.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів ЗНО розпочнуть з дня офіційного оголошення результатів.

Додаткова сесія ЗНО пройде у період з 3 до 12 липня 2017-го. Результати оголосять не пізніше 18 липня.

До 31 січня на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти триває реєстрація на пробні ЗНО. Вони пройдуть 1 та 8 квітня. Вартість тесту з одного предмета - 129 грн.
Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили графік проведення ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі