пʼятниця, 24 березня 2017 09:31

Назвали найкорисніший продукт для жінок

Назвали найкорисніший продукт для жінок
Авокадо корисний для жінок. Фото: allWomens

Для жіночого організму найкорисніший продукт - авокадо. Про його властивості американські науковці написали у виданні Нealth info.

Авокадо багатий на залізо, мідь та вітамін В2, кажуть медики. Завдяки його регулярному вживанню нормалізується кровообіг та менструальний цикл. Про це пише sundaynews.

Авокадо - потужний природний антиоксидант. Він зменшує ризики виникнення онкології шийки матки. Крім того, нормалізує роботу гормональної системи.

Цей фрукт фахівці називають одним з найкращих у боротьбі зі старінням. У ньому багато вітаміну Е. Він захищає клітини від руйнувань, викликаних вірусами. Це дає ефект протидії старінню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили, який запах робить жінку молодшою

Олеїнова кислота запобігає утворенню в судинній системі холестеринових бляшок. Калій нормалізує роботу серця та перешкоджає появі набряклості.

Авокадо за своїм складом - рослинний аналог м'яса. Сприяє зміцненню м'язів та зменшенню жирового прошарку в тілі.

Поліпшити когнітивні функції мозку допоможе розмарин. До таких висновків прийшли британські науковці з Нортумбрійського університету.

Крім того, розмарин - чудовий антисептик. Кілька капель розмарину можуть зняти головний біль та поліпшити кровообіг.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найкорисніший продукт для жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі