середа, 06 жовтня 2021 09:28

На тлі глобального збою соцмереж Telegram встановили 70 млн користувачів

4 жовтня месенджер Telegram зафіксував рекордний приріст нових користувачів на тлі масштабного збою в роботі Facebook, Instagram і WhatsApp.

До Telegram приєдналися понад 70 млн користувачів, заявив 5 жовтня засновник месенджера Павло Дуров.

"Telegram випереджає конкурентів на світлові роки. Я пишаюся тим, як наша команда впоралася з безпрецедентним зростанням. Месенджер продовжував бездоганно працювати для більшості наших користувачів. Водночас деякі користувачі з Північної та Південної Америки, можливо, помітили низьку швидкість додатку, оскільки мільйони користувачів з цих континентів саме реєструвалися у Telegram", - зазначив він.

Автор: t.me/durov
  Telegram зафіксував рекордний приріст нових користувачів
Telegram зафіксував рекордний приріст нових користувачів

У січні кількість активних користувачів перевалила за 500 млн. Після блокування акаунта експрезидента США Дональда Трампа у Twitter його прихильники масово перейшли у Telegram. За три дні месенджер встановили понад 25 млн користувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукерберг перепросив за семигодинний збій у Facebook

4 жовтня в роботі соціальних мереж Facebook і Instagram стався глобальний збій. Проблеми в роботі торкнулися також месенджера WhatsApp і багатьох інших сервісів. Збій викликало видалення записів DNS, які повідомляють, як знайти сторінки соцмереж в інтернеті. В понеділок їх видалили з таблиць глобальної маршрутизації, а через кілька годин виникла помилка в конфігурації.

Зараз ви читаєте новину «На тлі глобального збою соцмереж Telegram встановили 70 млн користувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі