четвер, 25 лютого 2021 15:19

Лімітовані флагмани Redmi K40: потужний процесор та унікальний дизайн

  Відстежити початок продажів нового Redmi K40 в Україні можна на сайті "Всі ціни"
Відстежити початок продажів нового Redmi K40 в Україні можна на сайті "Всі ціни"

З кожним днем офіційна презентація Redmi K40 стає все ближче, і кількість інсайдерської інформації в інтернеті збільшується. Відстежити початок продажів смартфона в Україні можна на сайті "Всі ціни". А поки будемо намагатися зібрати всю інформацію воєдино і зрозуміти, яким саме буде новий топовий смартфон від Xiaomi.

Директор проекту Ван Ден спростував всі чутки про зігнутий екран, що говорить про повністю плоску панель. Це підтверджує і недавно опублікований тизер від виробника, на якому повністю видно новинку. Також стало відомо, що в продаж надійде лімітована версія Redmi K40 з малюнком на задній панелі в стилі дамаської сталі. Це рішення символізує швидкість та продуктивність пристрою. Обидві моделі серії K40 матимуть корпус розміром 163.7х76.4х7.8 мм.

На передній панелі встановлена селфі-камера. Її особливість полягає в найменшому в світі смартфонів отворі, діаметром в 2,8 мм. У тильній частині встановлена потрійна камера. Раніше говорилося про те, що дозвіл основного датчика у стандартної моделі складе 64 Мп, а у модифікації Pro – 108 Мп. Але нові відомості вказують на те, що обидва пристрої отримали максимальний дозвіл в 108 Мп. Новий фотомодуль дуже схожий на той, що встановлений в Xiaomi Mi 10T, але розташування датчиків змінилося. В системі задіяні два великих об'єктива і один маленький. Є також і подвійний світлодіодний спалах. Крім основного датчика є ширококутний об'єктив і камера для макрозйомки.

Redmi K40 і Redmi K40 Pro, як і належить флагманам, отримали Samsung AMOLED E4 дисплеї формату Full HD + (2400 x 1080 пікселів) з частотою оновлення 120 Гц і діагоналлю 6.67 ". Ще однією однаковою характеристикою стала батарея на 4520 мАч.

Спочатку передбачалося, що як і в минулих моделях, базова версія буде працювати на MediaTek, а для версії Pro використовують новий Qualcomm. Але в реальності, обидві моделі отримали надпотужне обладнання: Snapdragon 870 для K40 та Snapdragon 888 для K40 Pro. Доказами цих слів виступили виявлені тести на платформі Geekbench. У цих тестах також повідомляється про інші важливі характеристики новинки – ОС Android 11 і 8 Гб ОЗУ для базової версії.

Ще одна приємна новина – використання стереодинаміків в комплекті з підтримкою Dolby Atmos, що трапилося вперше для серії K.

Зараз ви читаєте новину «Лімітовані флагмани Redmi K40: потужний процесор та унікальний дизайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі