неділя, 20 вересня 2020 23:55

Коронавірус у світі: Білл Гейтс спрогнозував завершення пандемії

Коронавірус у світі: Білл Гейтс спрогнозував завершення пандемії

Один із засновників корпорації Microsoft Білл Гейтс назвав приблизні терміни закінчення пандемії коронавірусної інфекції. На думку мільярдера, вона "не буде тривати вічно" і закінчиться в кращому випадку в 2022 році.

Бізнесмен вважає, що наступний рік піде на те, щоб збити показники поширення інфекції на планеті. При цьому повинен застосовуватися глобальний підхід, повідомляє Fox News.

"Слава богу, технології розробки вакцин вже були, фінансування надійшло, а компанії виділили своїх найкращих фахівців. Тому я налаштований оптимістично, все це не буде тривати вічно", - зауважив Гейтс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліки від Covid-19 можуть убити - дослідження

Він додав, що очікує затвердження вакцини до початку 2021 року.

"До наступного літа США почнуть повертатися в нормальне русло. А до кінця року наша діяльність може стати нормальною, якщо ми також будемо допомагати і іншим країнам", - наголосив підприємець.

Загалом у світі зафіксовано 31 млн випадків зараження коронавірусною інфекцією. За останню добу в Україні виявили 2966 нових хворих на коронавірус. Це на 274 менше, ніж за попередню добу. Загалом станом на ранок 20 вересня маємо 175 678 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них 3557 - летальні. 41 пацієнт помер за останню добу. Подолали хворобу 77 512 пацієнтів, із них за останню добу - 758.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус у світі: Білл Гейтс спрогнозував завершення пандемії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі