пʼятниця, 27 листопада 2020 15:27

Інсайдер розповів, який буде iPhone 13

Інсайдер розповів, який буде iPhone 13
Apple вже веде розробку підекранного сканера відбитків пальців для iPhone. Фото: pixabay

Трохи менше року залишилося до презентації iPhone 13.

Про майбутню новинку з'являються все нові деталі, трохи подробиць розповів аналітик Мін-Чі Куо, пише Mydrivers.

За його словами, 2021 року Apple додасть дактилоскопічний датчик, вбудований в екран. Такі послуги продовжують набирати популярність, ми вже бачимо тенденцію, що все більше виробників Android-смартфонів оснащують смартфони сканер відбитків пальців, вбудований в екран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple виплатить $113 млн компенсації за уповільнення роботи iPhone

В останні роки стратегія Apple – системи розпізнавання Face ID. Їх повністю вистачає для біометричної авторизації. Однак відгуки користувачів свідчать про протилежне, у зв'язку з чим Apple змінить стратегію.

Інсайдер стверджує, що Apple вже веде розробку підекранного сканера відбитків пальців для iPhone. На це вказують безліч відповідних патентів. Мін-Чі Куо додає, що дактилоскопічний датчик Touch ID в iPhone 13 проходить під кодовою назвою MESA.

Ще одна причина, яка могла підштовхнути Apple додати сканер відбитків – це пандемія. Маски заважають розблокуванню Face ID, тож це навіть може піддавати користувачів iPhone додатковому ризику, адже їм потрібно знімати маски, щоб скористатись смартфоном.

Собівартість компонентів смартфонів iPhone 12 Pro становить понад $400. До такого висновку дійшли експерти, коли вивчили всі деталі нового смартфона Apple, повідомляє видання Nikkei. Фахівці встановили, що реальна вартість iPhone 12 Pro без додаткових націнок становить $406.

Зараз ви читаєте новину «Інсайдер розповів, який буде iPhone 13». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі