середа, 25 січня 2017 15:51

Графолог розповів, як пізнати характер за почерком

Цього тижня відзначають міжнародний день почерку. Прийнято вважати, що стиль письма — це унікальна ознака кожної людини, як і відбиток пальця чи особливості сітківки ока.

- Подивившись на почерк, можна говорити про потенціал особистості. Дати характеристику, поставити діагноз, розповісти про сумісність, - каже Gazeta.ua графолог Любов Остролуцька. Вона розшифровує почерки 10 років. Розповідає, як пізнати характер людини і потенціал за почерком.

На що впливає почерк?

-Почерк по своїй суті ні на що не впливає в житті людини, а лише змінюється протягом усього життя. Через те, що змінюється сама людина здобуваючи певний досвід. Почерк - це детектор, за яким можна дізнатися всі таємниці особистості.

Які чинники впливають на формування почерку?

-Формується почерк в залежності від особливості рухів рукою і в тому числі в процесі написання ще у ранньому дитинстві. Він змінюється під впливом емоцій, настрою. Навіть незначні зміни спостерігаються у підписі людини, якщо вона зла, негативно налаштована чи навпаки доброзичлива і має гарний настрій.

 

Чи можна побачити схильність до певної діяльності за почерком? майбутню професію?

-По почерку ми бачимо усі здібності і розвиненні якості дитини чи підлітка. Тут має значення дуже багато факторів, а саме нахил почерку, завитки в літерах, з'єднаність чи розірваність літер у слові, величина літер - головних і прописних, щільність написання слів у реченні, нажим при написанні, форма літер.

Про що говорять такі фактори?

-Округлі літери говорять про доброзичливість, безконфліктність. Гострі - емоційність, різкість, нетерпимість. Друковані - лаконічність, порядок, послідовність.

А якщо літери роз'єднані чи помітно нахилені в якийсь бік?

- З'єднаність букв - лаконічність, впорядкованість. Роз'єднаність - непослідовність, не доведення справи до кінця, нетерплячість. Нахил вліво свідчить про раціональність і практичність мислення, сильний нахил праворуч - про поверхневість та неуважність.

Зараз ви читаєте новину «Графолог розповів, як пізнати характер за почерком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі