понеділок, 19 квітня 2021 09:55

Геймерський смартфон Redmi: з'явилися технічні характеристики

Геймерський смартфон Redmi: з'явилися технічні характеристики
Геймерський смартфон Redmi: з'явилися технічні характеристики фото: blog.allo.ua

Інсайдери розкрили технічні характеристики першого смартфона Redmi для геймерів. Крім моделі процесора, у звіті є інформація про місткість акумулятора й особливості екрану.

Смартфон матиме OLED-дисплей Samsung E4 із частотою оновлення 144 Гц і отвором для селфі-модуля вгорі в центрі, інформує iTechua.

За автономність пристрою відповідатиме акумулятор місткістю 5000 мАг із підтримкою технології швидкого заряджання, потужністю 67 Вт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Siri назвав дату наступної презентації Apple

Смартфону приписують восьмиядерний 6-нм процесор MediaTek Dimensity 1200 с максимальною тактовою частотою 3,0 ГГц і графічним прискорювачем Mali-G77. Модель також матиме висувні тригери на корпусі за аналогією з геймерськими флагманами Black Shark.

Дату анонсу майбутньої новинки бренд розкриє найближчим часом. Вартість і комерційна назва ігрового смартфона поки невідомі.

До виходу нового телефону Apple залишається пів року, а в Мережі регулярно з'являються нові подробиці й зображення новинок. Цього разу відомий інсайдер xleaks7 і ресурс Pigtou на основі інженерних креслень презентували якісні рендери 5.4-дюймового iPhone 13 в червоному кольорі (PRODUCT RED). Він має зменшений "чубчик" і новий дизайн камер.

Зараз ви читаєте новину «Геймерський смартфон Redmi: з'явилися технічні характеристики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі