вівторок, 15 вересня 2020 11:34

Деталі нового смартфону Sony розсекретили за кілька днів до презентації

Деталі нового смартфону Sony розсекретили за кілька днів до презентації
Sony Xperia 5 II оснастять однокристальною системою Snapdragon 865. Фото: pixabay

Сертифікат Федеральної комісії зі зв'язку США отримав смартфон Sony Xperia 5 II, що вказує на швидкий вихід пристрою.

Смартфон вже з'явився в базі даних китайського регулятора TENAA, повідомляє Ixbt.com.

Гаджет буде підтримувати 5G, він має слоти для двох SIM-карт і працює під управлінням Android. Моделі XQ-AS72 і XQ-AT72 підтримують дворежимну мережу 5G. Розмір екрану телефону становить 6,5 дюйма, а габарити корпусу складають 166 х 72 х 7,9 мм. Місткість акумуляторної батареї становить 3860 мА/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple знайшов заміну iPhone XR

Sony Xperia 5 II оснастять однокристальною системою Snapdragon 865. Він буде мати 8 ГБ оперативної пам'яті та 128 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Екран буде підтримувати частоту оновлення зображення 120 Гц. Модель XQ-AT42 матиме до 12 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон отримав потрійну камеру з датчиками зображення роздільною здатністю по 12 Мп, а також 3-кратним оптичним зумом. Sony Xperia 5 II отримає слот для карт пам'яті MicroSD і роз'єм для навушників 3,5 мм. Презентацію запланували на 17 вересня. Очікується, що в США цей смартфон буде коштувати 999 доларів.

З 17 листопада 2020 року у продажу буде доступна консоль PS5. У Sony заявили, що PS5 буде у 100 разів швидшою за PS4 через кастомні SSD жорсткого диска, який забезпечує підвищену швидкість відтворення ігор. За попередніми даними, вартість приставки становитиме близько $500, як і ціна нової Xbox Series X.

Зараз ви читаєте новину «Деталі нового смартфону Sony розсекретили за кілька днів до презентації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі