середа, 21 квітня 2021 11:42

Delfast запускає виробництво електровелосипедів в Україні

Delfast запускає виробництво електровелосипедів в Україні
Delfast запускає виробництво електровелосипедів в Україні фото: tehnot.com

Український стартап Delfast запускає виробництво електровелосипедів на базі київського підприємства АТ "ЕЛМІЗ". Відповідну угоду підписали 7 квітня.

"ЕЛМІЗ" допомагатиме стартапу з опануванням серійного виробництва, повідомляє НВ.

Delfast планує виготовити перші п'ять електровелосипедів упродовж травня. До кінця 2021 року планують збільшувати обсяги виробництва до 50 одиниць на місяць.

"ЕЛМІЗ" має всі необхідні ресурси, експертизу, висококваліфікованих інженерів і персонал для виробництва продукції Delfast в Україні. Компанія має величезний досвід виробництва складної електроніки, космічних систем і зарядних станцій для електротранспорту, а тому зможе створити комфортні умови для виробництва електровелосипедів відповідно до наших вимог", — розповів засновник Delfast Данило Тонкопій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На воду спустили лайнер, що брав участь у світових війнах

У Delfast також зазначили, що ця угода стала першим кроком до запуску власного виробництва електробайків в Україні.

Електробайки Delfast узяла для використання поліція мексиканського міста Мехікалі. Крім того, українською розробкою активно цікавляться й у поліції США.

У Києві впродовж 60 днів тестуватимуть систему автоматичної фотофіксації фактів порушень правил зупинки, стоянки й паркування транспортних засобів. Це відбуватиметься на вулиці Басейній, поблизу Бессарабської площі.Фіксація порушень здійснюватиметься без інспекторів із паркування.

Зараз ви читаєте новину «Delfast запускає виробництво електровелосипедів в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі