середа, 16 вересня 2020 10:43

Ціну PlayStation 5 розсекретили за день до презентації

Ціну PlayStation 5 розсекретили за день до презентації
Sony ще не розкрила свою цінову політику стосовно ігрових приставок нового покоління. Фото: unsplash

У Twitter опублікували фотографії прайс-екрану іспанського магазину El Corte Ingles, де вказано ціни на версії PlayStation 5.

На фото показані 2 записи: одна ціна – €499,90, а інша – €399,90. Швидше за все, це стандартна і цифрова версії відповідно, повідомляє "Сьогодні".

Ці ціни приблизно корелюють з іншим витоком від французького ритейлера Carrefour. Скріншоти сторінки продукту PS5 у магазині показують цифрову версію за €399 і стандартну за €499.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple презентує нову лінійку гаджетів - онлайн-трансляція

Оскільки Sony ще не розкрила свою цінову політику стосовно ігрових приставок нового покоління, вона, можливо, вирішить трохи знизити прайс, щоб наблизитися до показників від Microsoft на Xbox Series X і Xbox Series S.

16 вересня на онлайновій презентації очікується, що Sony розкриє декілька важливих особливостей ігрової консолі, на зразок її операційної системи, нових унікальних можливостей для ігор, а також уточнить питання щодо зворотної сумісності з попереднім поколінням PS4, PS3, PS2 і PSOne.

Деталі нового смартфону Sony розсекретили за кілька днів до презентації. Гаджет підтримуватиме 5G, він має слоти для 2 SIM-карт і працює під управлінням Android.

Зараз ви читаєте новину «Ціну PlayStation 5 розсекретили за день до презентації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі