вівторок, 19 травня 2020 09:13

Apple запідозрили у співпраці з Росією і Китаєм

Apple запідозрили у співпраці з Росією і Китаєм
В Apple назвали назвала неправдивими звинувачення в небажанні допомагати правоохоронним органам США. Фото: https://unsplash.com

Генпрокурор США Вільям Барр висунув припущення, що політика компанії Apple щодо захисту персональних даних загрожує національній безпеці країни. Та запідозрив у співпраці з владою Росії і Китаю. Ці брехливі заяви спрямовані на те, щоб послабити шифрування і інші заходи безпеки, заявили в компанії.

Компанія назвала неправдивими звинувачення в небажанні допомагати правоохоронним органам США в затриманні злочинців. Підкреслили, що співпрацюють з ФБР та іншими відомствами, які забезпечують безпеку. Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на заяву Apple.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зможуть розраховуватись за допомогою відбитка пальця

У компанії зазначили, що допомагали правоохоронним органам після терористичного нападу на військовослужбовців на військово-морській авіабазі в Пенсаколі в грудні 2019 року. Тоді Apple надала владі всю доступну інформацію, в тому числі резервні копії iCloud і дані про облікові записи і транзакції. Apple відзначила, що не зберігає паролі користувачів і у них немає можливості розблокувати захищений пристрій.

В Україні можна буде розраховуватися відбитком пальця. Все, що потрібно, це лише один раз "прив'язати" свій відбиток до картки.

Зараз ви читаєте новину «Apple запідозрили у співпраці з Росією і Китаєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі