четвер, 17 вересня 2020 11:06

Apple представила остаточну версію нової iOS 14

Apple представила остаточну версію нової iOS 14
Оновлення поширюється автоматично повітрям. Фото: pixabay

Фінальні версії нових операційних систем - iOS 14, iPadOS 14, tvOS 14 та watchOS 7 випустила компанія Apple.

Встановити iOS 14 можна на всі смартфони, починаючи з iPhone 6s, повідомляє портал ITC.ua.

"На презентації 15 вересня Apple оголосила, що оновлення iOS, iPadOS, tvOS і watchOS вийдуть вже на наступний день, що стало великим сюрпризом для розробників - зазвичай підготовка до релізу займала кілька тижнів, а цього року нова iOS навіть випередила нове покоління iPhone", - написали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата виходу Sony PlayStation 5

Apple приступила до поширення оновлень на кілька годин пізніше звичайного, змусивши багатьох похвилюватися, а багато ЗМІ поспішили повідомити про вихід оновлення завчасно.

Оновлення поширюється автоматично повітрям. Прискорити цей процес можна, перейшовши у відповідний розділ налаштувань і натиснути кнопку, що відповідає за перевірку доступності останній оновлень.

"В iOS 14 з'явилися повноцінні віджети, бібліотека додатків App Library з функцією автоматичного сортування додатків за теками і каталогами, загальносистемна підтримка режиму картинка в картинці для одночасного відтворення відео і запуску додатків, можливість приховувати "зайві" домашні екрани з додатками, а також новий інтерфейс дзвінків і Siri - вони більше не займають весь екран. Ще одне чільне нововведення iOS 14-App Clips. Це окремі функціональні частини додатків у вигляді карток, які швидко запускаються без необхідності повної установки програми цілком. Правда, наразі невідомо, коли ця функціональність стане доступна українцям", - підкреслює видання.

Компанія Apple представила новий Apple Watch Series 6. Головною іновацією пристрою стане вимірювання рівню кисню в крові. Про це розповіли під час презентації. Дану функцію компанія додала у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Зараз ви читаєте новину «Apple представила остаточну версію нової iOS 14». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі