четвер, 16 квітня 2020 11:29

Apple представила новий бюджетний iPhone

Apple представила новий бюджетний iPhone
iPhone SE - новий бюджетний телефон від Apple Фото: Іхbt.com

Компанія Apple представила бюджетний iPhone SE 2020 з кнопкою Touch ID і однією камерою.

Новинка схожа на iPhone 8, однак оснащена більш сучасними технологіями, повідомляє The Verge.

Телефон отримав 4,7-дюймовим екран, навколо нього зробили рамки і кнопку з Touch ID. В Apple запевняють, що вона працюватиме швидше за своїх попередників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple зупинила виробництво iPhone 8 і 8 Plus

Передня камера має 7 мП. Одна задня - 12 мП з фокусною відстанню 28 мм і діафрагмою f/1.8. Наразі вона є найкращою однокамерною системою в iPhone.

Смартфон отримав захист від пилу і вологи. Його можна опускати в воду на глибину до одного метра на 30 хв. Також в iPhone SE є бездротова зарядка за стандартом Qi і швидка провідна зарядка потужністю в 18 Вт.

В Apple обіцяють, що телефон за 30 хв може зарядитися до 50%. Однак для цього доведеться придбати окремий адаптер, який не входить в комплект.

Модель з 67 гБ коштуватиме $ 399, з 128 гБ - $ 449 і з 256 гБ - $ 549. Новинки матимуть безкоштовний доступ до Apple TV Plus протягом року. iPhone SE представлять в чорному, білому і червоному кольорі.

Після анонса нового iPhone SE з сайту Apple зникли дві моделі смартфонів в лінійці iPhone 8 - оригінальна модель і її збільшена версія Plus.

Зараз ви читаєте новину «Apple представила новий бюджетний iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі