неділя, 16 травня 2021 04:25

Apple готує AirPods третього покоління

Apple готує AirPods третього покоління
Повідомили дату презентації AirPods 3 фото: ITC.ua

Американська компанія Apple анонсувала бездротові навушники AirPods 3 та оновлення для Apple Music вже 18 травня. Це буде не повноцінний анонс, а пресреліз на сайті компанії.

Раніше бездротові навушники AirPods Pro представили через пресреліз на сайті Apple. Нове покоління також можуть представити подібним чином, інформує Pingvin.Pro.

За попередньою інформацією, AirPods 3 матимуть оновлений дизайн, подібний моделі AirPods Pro. Проте навушники не матимуть функцію активного шумозаглушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi представила нові бездротові навушники

Apple планує анонсувати абсолютно новий Hi-Fi або високоякісний рівень Apple Music. Компанія хоче пропонувати передплатникам Apple Music потокову передачу вищої якості з новим рівнем підписки.

Підписка коштуватиме $9.99, приблизно 276 грн. Подробиці того, як Apple планує додати потокову передачу Hi-Fi музики до існуючих рівнів, залишаються невідомими.

Google хоче запровадити вимоги до інформації про конфіденційність для розробників, що публікують додатки в магазині Google Play. Така функція почала діяти з грудня 2020 року в магазинах App Store. Компанія Google заявила, що розробникам необхідно буде вказати, які дані збирають і зберігають.

Зараз ви читаєте новину «Apple готує AirPods третього покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі