четвер, 09 березня 2017 07:37

Антидепресанти зменшують рівень кальцію в організмі

Антидепресанти зменшують рівень кальцію в організмі
Антидепресанти зменшують рівень кальцію в організмі. Фото - vladtime.ru

Вчені Університету біологічних досліджень з Арізони у США з'ясували, що зловживання антидепресантами може призвести до зниження рівня кальцію в організмі людини.

На думку фахівців, використовувати антидепресанти потрібно в крайніх випадках. У організмі людини через них може зменшитися рівень кальцію. Під час досліджень встановили, що люди, які вживають антидепресанти частіше 2-х разів на рік, є схильними до переломів кінцівок. Це через дефіцит кальцію.

На думку фахівців, у більшості таких препаратів є речовини, які руйнують тканини кісток. Про це повідомляє VladTime.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили, чому корисно читати книги

Для людей, які все не можуть без антидепресантів, вчені рекомендують приймати препарат разом з вітамінами і мінералами, які будуть відновлювати внутрішні функції організму.

Іспанські дослідники стверджують, що 0,5 л пива в день йдуть на користь здоров'ю людини. Але перевищення цієї кількості шкідливе. У дослідженні взяли участь 1250 жінок і чоловіків віком від 57 років. Усі добровольці протягом певного періоду вживали різну кількість пива.

Зараз ви читаєте новину «Антидепресанти зменшують рівень кальцію в організмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі