середа, 10 листопада 2021 04:37

Аналог TikTok: Netflix запускає нововведення для дітей

Аналог TikTok: Netflix запускає нововведення для дітей
Цього тижня функцію запустять у США. Фото: pixabay.com

Стримінговий сервіс Netflix запускає нововведення для дітей, яке нагадуватиме TikTok.

Нова функція показуватиме дітям короткі відеоролики з дитячих програм і фільмів на платформі, пише Bloomberg.

"Таким чином сервіс планує залучити молодих глядачів і заохотити їх до перегляду продуктів сервісу. Наразі функція доступна в додатку Netflix для iOS. Щотижня планують додавати нові відеоролики на основі оновлення бази власних програм і фільмів", - йдеться у повідомленні.

За допомогою нової функції Netflix хоче конкурувати з YouTube Kids і TikTok, залучивши на свій сервіс аудиторію цих платформ. Цього тижня функцію запустять у США та іспаномовних країнах Латинської Америки. Нововведення запрацює також у Канаді, Австралії та Ірландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix запустив українську версію свого сервісу

Netflix також додасть у підписку відеоігри. Безкоштовне нововведення запрацює 2022 року. Netflix уже експериментував з іграми: на платформі вийшов серіал "DOTA: кров дракона" - аніме за мотивами гри DOTA 2. За перші дні прем'єри посів перше місце за популярністю в п'яти країнах. Поміж них Україна. У планах Netflix випустити аніме-серіали за іграми Tomb Raider і Assassin's Creed, а також повнометражний анімаційний фільм на основі гри Resident Evil.

Зараз ви читаєте новину «Аналог TikTok: Netflix запускає нововведення для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі