субота, 23 грудня 2017 07:25

"Ялиночко, гори!" - п'ять новорічних мультфільмів для найменших

"Ялиночко, гори!" - п'ять новорічних мультфільмів для найменших
П'ять мультфільмів для найменших. Фото: mult-online

Навколишній світ молодші діти пізнають через зорові образи. Діти з нетерпінням чекають Нового року. Це - період див. Створити відчуття казки можуть святкові мультфільми.

"Дитячі мультфільми повинні мати якісну озвучення та картинку. Дуже важливо, щоб герої були добрими та показували маляті гарну модель поведінки. Особливо, це стосується новорічних мультфільмів. Саме з них дитина наочно дізнається , хто такий Дід Мороз та Снігурочка, навіщо прикрашати ялинку чи дім гірляндами. Такі відео повинні створити атмосферу затишку, тепла та свята. Крім того, один відеосеанс для дітей-дошкільнят не повинен перевищувати півгодини, - розповідає Gazeta.ua психолог Наталія Носаль.

Gazeta.ua пропонує 5 святкових мультфільмів для найменших.

"Фіксики": серія "Калейдоскоп"

"Маша та Ведмідь": серія "Один, два, три, ялиночко, гори!"

"Смішарики": серія "Операція "Дід Мороз"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки до Святого Миколая: 5 книжок для дошкільнят

"Лунтік": серія "Ялинка"

"Барбоскіни": серія "Здрастуй, Дід Мороз!"

В Україні День святого Миколая щорічно відзначають 19 грудня. Діти вірять у диво і напередодні пишуть листи до Миколая зі своїми побажаннями. Він приходить до кожного в ніч на 19 грудня і кладе під подушку подарунки.

Зараз ви читаєте новину «"Ялиночко, гори!" - п'ять новорічних мультфільмів для найменших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі