середа, 04 вересня 2019 08:51

Як круїзний корабель: у космосі відкриють готель

Як круїзний корабель: у космосі відкриють готель
У космічному готелі зможе оселитися понад 400 осіб. Фото: Comic Vine

Американська компанія The Gateway Foundation розробляє перший в світі космічний готель Von Braun Space Station. Там зможе оселитися понад 400 осіб.

На перших етапах проживання в орбітальному готелі буде недешевим, проте у міру розвитку технологій доставки в космос ціна знижуватиметься, передає Planeta Today.

Von Braun Space Station відкриється в 2025 році і спершу буде розрахований на меншу кількість людей - за тиждень станцію зможуть відвідувати приблизно 100 чоловік. Вона нагадуватиме комфортабельний круїзний корабель.

"Забудьте про космічної станції, яку можна було побачити, наприклад, в культовому фільмі Стенлі Кубрика "Космічна одіссея 2001". Наш проект виглядає набагато симпатичніше і безпечніше", - кажуть представники компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштує номер в готелі на дереві

Орбітальний готель буде заснований на принципі модульності, тому динамічно розширюватиметься і розвиватися. Автори проекту кажуть, що станція навіть зможе похвалитися штучної гравітацією.

Американська компанія Orion Span Inc. працює над створенням особливої космічної станції, яка має стати першим готелем, розташованим за межами атмосфери нашої планети. Назвою її буде "Аврора".

Зараз ви читаєте новину «Як круїзний корабель: у космосі відкриють готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі