четвер, 25 липня 2019 14:13

26 липня абітурієнти дізнаються, чи вступили на бюджет

26 липня абітурієнти дізнаються, чи вступили на бюджет
26 липня вступники дізнаються, чи потрапили до вузу Фото: Дзеркало тижня

26 липня вступники дізнаються, чи отримали вони місце державного або регіонального замовлення.

В електронному кабінеті вступника у заяві, де абітурієнта рекомендуватимуть на навчання за кошти державного бюджету, статус зміниться на "Рекомендовано до зарахування", передає Освіта.ua.

Зарахування на навчання триватиме до 12:00 1 серпня. Так, до 18:00 31 липня абітурієнти повинні особисто принести оригінали документів для зарахування на бюджет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філологія та право - назвали найпопулярніші спеціальності та вузи серед абітурієнтів

Абітурієнти, які не виконають усіх вимог до зарахування або відмовляться від рекомендації, не потраплять на бюджет 2019-го. Вступники, яким не вдастся потрапити на бюджет, отримають біля усіх заяв статус "Допущено до конкурсу".

Якщо вступника рекомендуватимуть на контракт, напроти заяв статус зміниться на: "Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)". Такий статус може з'явитись навпроти кількох заяв. Тоді вступник матиме можливість самостійно визначити, яку саме пропозицію обрати.

Для вступу потрібно подати пакет документів до вузу, кінцеву дату прийому визначає заклад вищої освіти. Загалом зарахування на контракт може тривати до 30 вересня.

Зараз ви читаєте новину «26 липня абітурієнти дізнаються, чи вступили на бюджет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі