середа, 24 лютого 2021 12:47

Затвердили нові тарифи для мобільних операторів: як зміниться вартість зв'язку для українців

Затвердили нові тарифи для мобільних операторів: як зміниться вартість зв'язку для українців
За хвилину вихідного дзвінка учасники ринку будуть платити 7 коп. Фото: pexels.com

В Україні мобільним операторам затвердили нові тарифи. Національна комісія регулювання зв'язку та інформатизації знизила міжоператорський тариф.

З 1 липня 2021-го за хвилину вихідного дзвінка учасники ринку платитимуть 7 коп. за місцевий виклик або 10 коп. за міжміський. З 1 січня 2022 року ставки зменшаться до 5 і 8 коп., повідомляється на сайті НКРЗІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобільні оператори підвищують тарифи

Базові тарифи на дзвінки з мобільних номерів на фіксовані: "Київстар" - "Спілкування без кордонів" - 1,5 грн/хв, Vodafone - SuperNet Turbo - 0,6 грн/хв, Lifecell - "Смарт Лайф" - 1 грн/хв.

Таке зниження надасть споживачам можливість користуватися збільшеними обсягами пакетних хвилин на всі види послуг за ту ж саму вартість та зменшить вартість міжмережевих дзвінків.

З 1 липня 2021 року на загальнодоступні телекомунікаційні послуги планують підвищити тарифи. Згідно з проєктом, вартість місячної абонентської плати за стаціонарний телефон для населення планують підвищити на 17,2% - з 59,71 грн до 70 грн.

Зараз ви читаєте новину «Затвердили нові тарифи для мобільних операторів: як зміниться вартість зв'язку для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі