пʼятниця, 14 лютого 2020 10:28

Затримують премію: голова Нафтогазу подав до суду

Затримують премію: голова Нафтогазу подав до суду
Юрій Вітренко не отримав премію. Фото: УНІАН

Виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Юрій Вітренко подав до суду через невиплату премій за перемогу над російським Газпромом у Стокгольмському арбітражі.

"Якщо пропозиція розділити порівну виграш, отриманий від Газпрому, теж не приймається, але при цьому якісь чиновники, політики не хочуть виконувати закони, зобов'язують компанію не виконувати закони, а виплата зарплати - закон, то тоді ми маємо захищати свої права, щоб показати всім, що є верховенство права і ми живемо у правовій державі", - сказав Вітренко в ефірі телеканалу "UА:Перший".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нафтогаз готує нові позови проти Газпрому

"Я вже подав позов до суду, нікого не лякаю, просто говорю, що є законний шлях захисту своїх інтересів. Якщо держава не хоче справедливо та не хоче порівну, то тоді потрібно йти до суду. Це питання принципу, це не питання грошей", - додав він.

30 грудня 2019-го у результаті тристоронніх переговорів Україна-Росія-Європейський Союз сторони підписали новий контракт про транзит газу. Угоду уклали на 5 років із можливістю пролонгації ще на 10 років на аналогічних умовах.

Зараз ви читаєте новину «Затримують премію: голова Нафтогазу подав до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі