понеділок, 02 липня 2007 10:01

За 100 гривень продала 3-літню дочку донеччанка

За 100 гривень продала 30-річна мешканка міста Шахтарськ (Донецька область) свою малолітню дочку. Про це повідомили в прес-службі транспортної міліції ГУ МВД в Донецькій області.

Операція була здійснена близько 9 години вечора 30 червня. Покупця жінка знайшла в приміському дизельному потягу Іловайськ-Торез.

Продавши свою трирічну дочку, жінка віддала незнайомому чоловікові, який заплатив їй необхідну суму, свідоцтво про народження дитини. У нім вона написала, що робить це абсолютно усвідомлено і претензій до покупця не має.

Чоловік і куплена ним дівчинка вийшли на одному з полустанків, а мати, повернувшись додому, спробувала переконати свою сестру, що залишила дитину на піклування батьків недавно померлого чоловіка. Сестра цій розповіді не повірила і жінка була вимушена зізнатися, що віддала дівчинку попутнику по приміському потягу.

Працівники міліції знайшли дівчинку вже вранці в неділю. Покупець, який як з"ясувалося, просто пошкодував голу, брудну і голодну  дитину, привів її до себе додому, відмив, нагодував і поклав спати. Зараз дівчинка знаходиться в дитячому притулку в Харцизську, пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «За 100 гривень продала 3-літню дочку донеччанка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі