середа, 12 квітня 2017 12:16

З подання росіян в Україні незаконно ріжуть на брухт трубопровід "Дружба" - Лапін

З подання росіян в Україні незаконно ріжуть на брухт трубопровід "Дружба" - Лапін
Представник фракції "Народний фронт" Ігор Лапін каже, що за допомогою "українських гнид" Україна продовжує втрачати цінності, які їй належать. Фото: РБК-Україна

Представник фракції "Народний фронт" Ігор Лапін звернувся до силових структур з вимогою розібратися в ситуації щодо порізки на брухт стратегічного об'єкту - трубопроводу "Дружба"- львівською фірмою "Прикарпатзахідгаз" за дозволами, що видані російською компанією".

Про це він заявив під час виступу з парламентської трибуни.

"Щодня ми ведемо війну з країною-агресором, з Російською Федерацією, яка засилає до нас терористів, засилає свої збройні сили, але, як казав один відомий український діяч, "Нам не страшні московські воші, нам страшніші українські гниди", - звернувся парламентарій до колег та виборців з метою привернути їх увагу на негативні процеси, які відбуваються, зокрема, на Волині.

"Представники держави-агресора не гребують жодними важелями для того, щоби знищити економіку нашої держави. При мінімальних затратах на військові дії вони наносять максимальні збитки нашій державі. Ми втратили на сьогодні частину територій, ми втрачаємо підприємства і, тим не менше, продовжуємо втрачати за допомогою українських гнид інші цінності, які належать нашій державі", - наголосив Ігор Лапін.

Так, за його словами, вчора з'ясували, що "львівська фірма "Прикарпатзахідгаз" ріже трубопровід "Дружба" - стратегічний об'єкт, який належить державі - за дозволами, виданими незрозумілою російською компанією".

Він повідомив, що завдяки зусиллям громадськості у співпраці з правоохоронними органами ця незаконна оборудка на цей момент призупинена. Однак, за інформацією народного депутата, "деякі фахівці з прокуратури, розглянувши документи, які їм привезли правоохоронці, сказали, що не вбачають складу злочину в порізці даного стратегічного об'єкту".

У зв'язку із цим представник фракції "Народний фронт" звернувся з парламентської трибуни до силових структур - МВС, СБУ і, перш за все, ГПУ - з вимогою розібратися в цій ситуації та притягнути винних до відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «З подання росіян в Україні незаконно ріжуть на брухт трубопровід "Дружба" - Лапін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі