вівторок, 08 квітня 2014 17:19

Власник яхти може заробити $400 за годину
6

Фото: надане Дмитром Купцовим

Дмитро Купцов з Києва здає в оренду яхту. За годину заробляє $400 - понад 4,5 тис. грн.

"Прогулянка на яхті - задоволення не з дешевих, але попитом серед киян такий вид відпочинку користується. Яхту здаю мінімум на 3 години. Коли є замовлення, повинен взяти вихідний на роботі. Своє судно нікому не довіряю. Усюди на воду виходжу сам. Часто питають, чому катання на яхті обходиться так дорого. Утримувати судно - задоволення дороге. Треба чимало грошей на пальне, ангар, ремонт і заміну деталей, які зносилися", - розповів чоловік.

Яхту замовляють на корпоративи, дні народження та для весільних фотосесій. Під час прогулянки на судні може бути вісім гостей, але для ночівлі є всього дві каюти з душем і санвузлом, передбачено чотири спальні місця.

"Якщо яхту орендують на 10 годин, роблю солідні знижки. Можу здати яхту за 40 тисяч гривень на цілу добу. На палубі є місця для відпочинку і засмагання", - зазначив Купцов.

У свята та вихідні ціни піднімає на $100 за годину.

"У минулу суботу 5-річчя святкував колектив агентства нерухомості. На ювілей замовили фуршет. Хоч було прохолодно, побрали з собою купальники. Двоє з восьми засмагали на палубі. Вже маю 4 замовлення на кінець травня – випускні вечори. Через тиждень кататиму молодят. На яхті часто влаштовують весільні фотосесії. Для романтичних побачень мене не замовляють. Дешевше на такий випадок взяти в оренду парусне судно. Їх здають по 80-100 доларів за годину", - порадив підприємець.

Купцов за бажанням замовника може навчити керувати яхтою. За уроки під час катання грошей не бере.

За додаткову плату на яхту можна замовити банкет, фуршет чи корпоративний обід. Обійдеться він від 200 до 400 грн з людини.

Зараз ви читаєте новину «Власник яхти може заробити $400 за годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі