середа, 13 січня 2021 21:10

Вирощувати томати та дегустувати вино: яку незвичну роботу пропонують українцям

Вирощувати томати та дегустувати вино: яку незвичну роботу пропонують українцям
Тепличний комбінат пропонує вакансію овочівника. Фото: unsplash

Роботодавці пропонують вакансії для тих, хто може викладати гру на гітарі чи комп'ютерні ігри, доглядати за овочами, надавати послуги для тварин.

Підбірку підготували фахівці robota.ua.

Препаратор в "Креома-Фарм"

Виробник фармацевтичних препаратів у пошуках фахівця. Обов'язки: прибирання та дезобробка поверхонь приміщень, обладнання, інвентарю, санітарно-технічного обладнання лабораторії мікробіологічного аналізу; проведення знезараження відпрацьованого посуду, інструментів та матеріалів у стерилізації; очищення та миття лабораторного посуду та інструментів.

Овочівник в ТК "Дніпровський"

Тепличний комбінат відкриває вакансію. Серед обов'язків: догляд за томатами, якому навчають у період роботи; збір і сортування врожаю. Умови роботи: змінний графік; своєчасна виплата зарплати; у період збору врожаю виплачується премія за якісний збір продукції; доставка транспортом підприємства; повний соціальний пакет.

Викладач з кіберспорту в Portal

Школа кіберспорту шукає викладачів дисциплін Dota 2 та Fortnite. Вимоги до кандидата: досвідчений геймер; розуміти структуру, концепцію та теорію гри; готовність брати участь у розробці навчальної програми; ведення обліку прогресу учнів; вміння спілкуватися з дітьми. Роботодавець пропонує оплату - 100 грн/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які вакансії за кордоном пропонують для українських заробітчан

Грумер у "Хвіст Хаб"

Магазин, який спеціалізується на продажу товарів та наданні послуг для тварин, шукає спеціаліста. Від кандидата очікують: сертифікат про закінчення навчання за спеціальністю; досвід роботи – від 1 року; знання базових принципів поводження з тваринами під час грумінгу; знання спеціалізованої косметики та засобів для догляду; вміння спілкуватися з клієнтами; пунктуальність, відповідальне ставлення до роботи, готовність дотримуватися стандартів надання послуг та сервісу; бажання навчатися та удосконалювати техніку.

Сомельє-фромажер в Le Komora

Ресторан шукає спеціаліста. Обов'язки: проведення сирної та винної дегустацій; консультування та продаж швейцарського сиру, вин Швейцарії та Ельзасу; приготування страв швейцарської традиційної кухні. Вимоги: грамотна мова; наявність або отримання вищої освіти; орієнтація на якісну роботу; висока здатність до навчання; лояльність до клієнта; висока культура спілкування; без шкідливих звичок.

Оператор караоке в Fly Kids

Розважальний комплекс оголошує конкурс на заміщення вакантної посади. Вимоги: музична освіта; досвід роботи – вітається; знання та вміння налаштовувати звукотехнічне обладнання. Обов'язки: організація звукового супроводу. Умови роботи: безкоштовне харчування.

Викладач з гри на гітарі в Master Music

У приватну школу для дорослих і дітей потрібен постійний співробітник на позицію викладача з гри на гітарі/бас-гітарі/електрогітарі. Шукають енергійного, швидкого, позитивного співробітника, який не любить міняти роботу, любить музику, хоче працювати в режимі безперервного професійного зростання та досягти матеріального добробуту. Середньомісячний дохід – від 15 тис. грн.

Заробітну плату понад 40 тис. грн готові платити менеджерам з продажу, менеджерам з розвитку і копірайтерам.

Зараз ви читаєте новину «Вирощувати томати та дегустувати вино: яку незвичну роботу пропонують українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі