вівторок, 11 січня 2011 17:27

Виробництво спирту не приватизують

Виробництво спирту не приватизують

Державне підприємство спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт" не будуть приватизовувати. Таке рішення прийняла Верховна Рада.

Зокрема, сьогодні парламент ухвалив Закон "Про внесення зміни до Закону України "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації".

До переліку об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, було внесено підприємство "Укрспирт".

Як сказано у пояснювальній записці до цього документу, необхідність таких змін пов'язана із рішенням уряду об'єднати в одній новоствореній юридичній особі (держпідприємстві спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт") усі потужності з виробництва спирту етилового і всі належні державі потужності з виробництва лікеро-горілчаних виробів.

Слід відзначити, що до вищезгаданого переліку входять такі підприємства, як: Український науково-дослідний і проектно-технологічний інститут "Агроресурси", Київський інститут хлібопродуктів, Київський науковий центр з питань охорони грунтів та використання земельних ресурсів тощо.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Виробництво спирту не приватизують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі