пʼятниця, 26 лютого 2021 21:10

Вакансії, які несподівано стали віддаленими: кого шукають роботодавці

Вакансії, які несподівано стали віддаленими: кого шукають роботодавці
Раніше зазначені на зазначених посадах не можна було працювати дистанційно. Фото: unsplash

Роботодавці запрошують у команди тренера з художньої гімнастики, медичного представника, який проводить відеовізити, дизайнера інтер'єру, що виїжджає лише на заміри об'єкта.

Добірка вакансій підготували аналітики robota.ua.

Спеціаліст з бронювання авіаквитків у Turkish Airlines

Міжнародна авіакомпанія запрошує фахівця в команду. На період карантину є можливість працювати дистанційно. Розглядають кандидатів з Харкова. Після закінчення карантину планується повернення до роботи в офіс.

Медичний представник у PRO PHARMA

Фармацевтична компанія запрошує взяти участь у конкурсі на вакантну посаду медичного представника - Rx напрямок. Вимоги: вища освіта; досвід роботи з клієнтами буде перевагою; розвинені комунікативні здібності, вміння працювати з аудиторією, утримувати увагу співрозмовника; організованість, відповідальність, націленість на результат; грамотна мова; здатність до навчання, запам'ятовування великого обсягу інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас доба триває 30 годин" - українка про особливості роботи далекобійницею

Тренер з художньої гімнастики в Serebrianska groupe

Мережа спортивних шкіл "Студія Серебрянських" запрошує тренера з художньої гімнастики для роботи з дітьми 5-10 років. Вакансія віддалена, робота з будь-якого куточку світу. Обов'язкові вимоги до кандидатів: мінімальний досвід роботи з дітьми від 2 років; освіта за спеціальністю фізичне виховання, тренер, вчитель фізкультури, фітнес, лікувальна фізкультура; наявність спортивного розряду для викладачів гімнастики та акробатики: МС, МСМК, ЗМС.

Дизайнер інтер'єру в Real

Компанія, яка надає повний комплекс послуг з ремонту, запрошує в команду. Вимоги: профільна освіта - архітектура-дизайн; власне портфоліо; досвід самостійної та повної реалізації проєктів від створення планування до виконання всіх креслень - квартири, будинки, офіси; впевнений користувач: 3D Max + Corona Render, Photoshop; AutoCAD; розуміння клієнта, його потреб і вміння створити проєкт відповідно до них; знання сучасних матеріалів; працездатність і націленість на результат.

Бізнес-аналітик веб-проєктів в DC Link

Компанія – мультиканальний дистриб'ютор високотехнологічних рішень, з власним виробництвом, сервісною підтримкою та IT-проєктами, запрошує в команду фахівця. Необхідні компетенції: досвід ведення проєктів розробки веб-сайтів не менше 1 року; досвід роботи з CMS; розуміння життєвого циклу розробки сайтів; розуміння принципів SEO і способів підвищення пошукового індексу Google; володіння технічними навичками використання і розробки скриптів і стилів для Бітрікс24.

У грудні 2020-го звільнили 511,3 тис. працівників. Це на 236,4 тис. або майже вдвічі більше, ніж працевлаштували.

Зараз ви читаєте новину «Вакансії, які несподівано стали віддаленими: кого шукають роботодавці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі