понеділок, 03 червня 2013 12:48

В Україні продовжують дешевшати депозити

В Україні продовжують дешевшати депозити
Середні процентні ставки в гривні знизилися для всіх термінів вкладів. Фото: novostiua.net

Ставки за депозитами у гривні за минулий тиждень знизилися.

Про це свідчить огляд актуальних депозитних програм, проведений "ЛIГАБiзнесIнформ".

Згідно з даними моніторингу, середні процентні ставки в гривні знизилися для всіх термінів вкладів. Найбільше зниження було відзначено для депозитів на термін від 1 до 3 місяців (на 0,31 процентного пункту до 12,99%) і на термін від 6 до 12 місяців (на 0,22 п.п. до 16,83%). Зокрема, ставки за гривневими вкладами знизили "Банк Хрещатик", "Райффайзен Банк Аваль", ПУМБ і УкрСиббанк.

Що стосується вкладів у доларах США, то середні процентні ставки знизилися тільки для депозитів на термін від 6 до 12 місяців (на 0,04 процентного пункту до 6,36%) і на термін від 12 місяців (на 0,04 п.п. 6,59%). Для інших термінів вкладів середні процентні ставки залишилися незмінними.

Депозити в доларах США: актуальні умови

Процентні ставки за депозитами в євро залишилися незмінними для безстрокових депозитів (2,04%) і вкладів на строк до місяця (4,01%). Для інших термінів вкладів середні процентні ставки змінилися в межах на 0,05 процентного пункту.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продовжують дешевшати депозити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі